Lost your password?
  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • fluid screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Cingkrik Nederland

Gebruikers Gedeelte
Home Afdelingen Amsterdam
afdeling Amsterdam

Afdeling Amsterdam staat onder leiding van Patrick Nahar en een klein divers gezellig gezelschap traint momenteel 1 maal per week.

Er word op de woensdag avond van 19:30 tot 21:00 in de sportzaal in Volta getraind. Hier houden wij ons bezig met wapen-, demo-, zelfverdediging- en wedstrijdtraining. Een ieder is welkom om een keer te komen kijken of om een proefles (uiteraard gratis) te volgen. Geïnteresseerd geraakt? Of heb je nog vragen? Je kunt altijd contact opnemen met Guru Patrick (zie hiervoor de contact pagina).

Kosten

De kosten zijn €37,50 per maand en dienen per 1ste week van de maand te worden voldaan. Je moet rekening houden met een bijkomende uitgave (investering) voor de aanschaf van kleding en wapens.

Locatie

Volta is een cultureel jongerencentrum in West met een podiumzaal, een oefenruimte, twee cursusruimtes, een sportzaal en een kleine opnamestudio in Amsterdam-West.

De Pijp
Lizzy Ansinghstraat 88
1072 Amsterdam
020 6716588

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Guru Pelatih Madya Patrick Nahar

"Desondanks dat ik ben opgegroeid in een grote familie met een passie voor het voetballen heb ik mij nooit echt aangetrokken gevoeld tot deze tak van sport.

Ik begon al op een redelijke jong leeftijd te experimenteren met het vechtsport gebeuren en op mijn 10e jaar begon ik met Karate waarna ik later Thai-boxen, Taekwondo, Kung Fu en de Ninjutsu kunsten mocht beoefenen. Tijdens een Ninjutsu training kwam ik via een schoolvriend in contact met de toenmalige stijlleraar van Empat Bandung Budi Guru Roki die mij introduceerde in de mystieke wereld van Pencak Silat. Dankzij de harde en wijze leer van Guru Roki heb ik Pencak Silat als een warme deken om mij heen voelen slaan waardoor ik deze wijze van krijgskunst nooit meer heb kunnen loslaten. Na een jaren met grote eer onder de vleugels van Guru Roki heb mogen trainen en assisteren kwam het helaas tot een droevig einde voor mijn toenmalige Guru Pa Roki. Hij werd ernstig ziek en heeft vlak voor zijn heengaan de school aan mij overgedragen.

Na enige tijd lesgeven in Amsterdam ben ik in contact gekomen met Bapak Herry Masfar, een oud leraar van Guru Roki. Hij is al reeds meerdere Cingkrik scholen in Europa aan het ondersteunen; oa in Frankrijk, Belgie, Griekenland, Portugal en natuurlijk Nederland in Julianadorp. Ik heb dan ook besloten om de school voort te zetten onder de vleugels van Cingrik Nederland.

Ik Patrick Nahar (Guru Pelatih madya) leidinggevende van Cingkrik Nederland Amsterdam nodig iedereen uit om een gratis proefles te volgen en zie of jij ook aangetrokken wordt door de mystieke krachten van Pencak Silat." Hormat.